Ooglid chirurgie

Overtollige huid of onderhuids vet ter hoogte van de bovenste en/of onderste oogleden zorgt er voor dat het ooglid niet meer goed zichtbaar is. De huid kan zelfs de wimpers raken, wat resulteert in een zwaartegevoel en een vermoeide aanblik.

Door middel van een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet via een chirurgische ingreep weggenomen. Na de operatie voelen de ogen minder vermoeid aan, en heeft men een open blik. De littekens worden gemaakt in een huidplooi die van nature reeds aanwezig is, waardoor ze na verloop van tijd zullen vervagen en zelfs niet meer zichtbaar zijn.

De ingreep gebeurt in de praktijk, onder lokale verdoving en duurt 1 tot 2 uur.

Fractionele CO2 laser (Mixto Pro®)

De fractionele methode zorgt ervoor dat de energie van de CO2 laser door een haarfijne laserstraal verdeeld wordt over de huid in de vorm van een raster. De laserstraal dringt door tot in de lederhuid (dermis) en stimuleert op die manier de aanmaak van nieuw collageen. De behandeling is uitermate geschikt voor de egalisering en verjonging van de huid (vervaging van littekens en rimpels, verkleinen van poriën).

Meer informatie vindt U op https://www.lexmedical.be/sites/LEX/uploads/files/13029-mixto-folder-nl.pdf

Ultherapy®

Ultherapy® maakt gebruikt van micro-gefocuste ultrasoundenergie (laserpuls) om de huid op een natuurlijke wijze, zonder operatie, te liften en te verstrakken. De meest behandelde zones zijn het gelaat, de onderkant van de kin, de hals en het décolleté.

Meer informatie vindt U op http://global.ultherapy.com/nl/de-behandeling/

Vaatlaser

De Cutera Excel V® behandelt vaataandoeningen met een unieke, krachtige laserstraal die door de abnormale bloedvaten in de huid wordt geabsorbeerd. De laser verwarmt de abnormale vaten zodat de vaatwanden samentrekken en verkleven.  Na één of meerdere behandelingen zijn de behandelde aders grotendeels of geheel verdwenen. De laser kan worden ingezet voor de behandeling van aders over het hele lichaam.

De Cutera Excel V® laser is uitermate geschikt voor volgende aandoeningen: rosacea, couperose, spinaders, spataders, cherry angioma’s, goedaardige pigmentletsels en wijnvlekken.

Laser GENESIS®

De Laser Genesis® functie van de Cutera Excel V® laser helpt de jeugdige glans en uitstraling van de huid te herstellen zonder noemenswaardige downtime (herstelperiode). Hierbij wordt beoogd de natuurlijke glans en schoonheid van de huid te herstellen.

De Laser Genesis®  heeft een instant positief effect op fijne rimpeltjes, diffuse roodheid in het gelaat, littekens door acné, recente littekens op het lichaam en veranderingen in het gelaat door zonneschade.

De behandeling is effectief en niet pijnlijk, en kan zelfs ontspannend aanvoelen.