Dr. Hellinckx biedt volgende esthetische behandelingen aan in de praktijk Dermatologie Muizen.

Dr. Hellinckx en dr. Jennes bieden deze behandelingen ook aan in medisch centrum BoMedics Boortmeerbeek (www.bomedics.be):

Spierontspanners en fillers

Injecties met spierontspanners werken in op de spieren onder het huidoppervlak en zorgen er zo voor dat de huid strakker wordt en ongewenste rimpels worden verminderd. Injecties met fillers zorgen voor meer volume en bieden zo een oplossing voor (diepere) rimpels of huidplooien.
Deze injecties worden veelal toegepast in het gelaat. Injecties met spierontspanners kunnen echter ook een oplossing bieden voor buitensporige transpiratie (bv. oksels).

Draadjeslift

De draadlift is een geavanceerde techniek die, met behulp van oplosbare draden (resorptie), verschillende gebieden van het gezicht of lichaam kan liften. De draden worden met een naald onder het huidoppervlak ingebracht en zijn voorzien van kleine haakjes (barbs) die de huid van onderuit ondersteunen en verstrakken. De draadlift biedt een natuurlijk resultaat, als aanvulling op of alternatief voor spierontspanners en fillers.
De techniek wordt voornamelijk toegepast in het gezicht en de hals om asymmetrie of verzakkingen als gevolg van veroudering te behandelen.