Laserbehandeling - Ongewenste beharing

Mevrouw Isabelle Schelfaut werkt sinds enkele jaren in de praktijk als zelfstandig consulente voor de behandeling van ongewenste beharing.

Ze gebruikt hiervoor een medische diode ontharingslaser.

Afspraken via 0473/33 69 15 (Mevr. Schelfaut).

Medische pedicure – mevr. Saskia Henry (dinsdag)

Mevrouw Saskia Henry ondersteunt de praktijk (op dinsdagen) als medische pedicure voor de behandeling van medische voetproblemen (verwijderen overmatige eelten, wegfreezen van schimmelnagels, behandeling van ingegroeide teennagels, behandeling van pijnlijke likdoorns, diabetische voetverzorging, etc).

U kan een afspraak maken bij mevrouw Henry via 015/70.00.31 (secretariaat praktijk dermatologie).

Medische pedicure – mevr. Forogh Seyed (woensdag)

Mevrouw Forogh Seyed biedt medische pedicure aan in de praktijk (op woensdagen).

U kan een afspraak maken bij mevrouw Seyed via 015/70.00.31 (secretariaat praktijk dermatologie).

Paramedische micropigmentatie – mevr. Forogh Seyed (na afspraak)

Micropigmentatie is een techniek die gebruikt wordt in de esthetiek om (semi-)permanente make-up op de huid te tatoeëren, bv. aan de wenkbrauwen, wimpers of lippen.

Micropigmentatie heeft echter ook een aantal paramedische toepassingen, zoals het reconstrueren van tepel en tepelhof na borstreconstructie, het pigmenteren van littekens, het pigmenteren van de hoofdhuid bij haarverlies (alopecia, littekens na haartransplantatie), het corrigeren van de vorm en/of kleur van wenkbrauwen, wimpers, lipranden en lippen.

Mevr. Seyed biedt deze behandelingen aan in de praktijk te Muizen.

U kan een afspraak maken bij mevrouw Seyed via 015/70.00.31 (secretariaat praktijk dermatologie) of via 0484/17.05.13 (mevr. Seyed).