Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Artsen

DERMATOLOGE
DR. KATLEEN HELLINCKX

Katleen Hellinckx

Dermatologie
Esthetische geneeskunde

Dr. Hellinckx heeft 15 jaar ervaring in de algemene dermatologie, en heeft een bijzondere interesse en expertise in de behandeling van psoriasis en eczeem. Ze is ook gespecialiseerd in licht-, LED- en photodynamische therapie (PDT), huidchirurgie en huidallergie.

Dr. Hellinckx heeft een ruime expertise en ervaring op het vlak van esthetische dermatologie (huidverjonging en huidverbetering).

In de praktijk Dermatologie Muizen behandelen dr. Hellinckx en collega dr. Mangodt alle huid-, haar- en aderziekten en bieden zij lichttherapie aan (UVA/UVB lichtcabine). Dr. Hellinckx voert in Muizen ook esthetische behandelingen uit (injecties met botuline toxine spierontspanners, fillers).

In medisch centrum BoMedics (www.bomedics.be) te Boortmeerbeek kan u terecht bij dr. Hellinckx voor een uitgebreid gamma aan esthetische behandelingen (botuline toxine spierontspanners, fillers en lasertherapie).

Dr. Hellinckx is lid van beroepsverenigingen en besteedt veel aandacht aan permanente bijscholing zowel op vlak van algemene dermatologie als esthetische geneeskunde.

MAAK ZELF ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. HELLINCKX (DERMATO) (MUIZEN)

ESTHETISCH ARTS
DR. BRITT PIERAETS

Esthetische geneeskundeMAAK ZELF ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. PIERAETS (ESTHETIEK) (MUIZEN)

DERMATOLOGE
DR. EVELYNE MANGODT

Evelyne Mangodt

Dermatologie
 

Dr. Evelyne Mangodt is dermatologe in Muizen (Mechelen) en Antwerpen.

In 2016 behaalde zij haar masterdiploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen met grote onderscheiding. Hierna vatte zij haar specialisatie tot dermatologe aan in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen onder leiding van prof. dr. Julien Lambert. Zij studeerde af als dermatologe in 2020.

Dr. Mangodt bekwaamde zich tijdens haar opleiding in de algemene dermatologie en dermato-chirurgie en begeleidde patiënten in het kader van een studie over hidradenitis suppurativa (huidontsteking).

U kan bij dr. Mangodt terecht voor allerhande problemen van de huid, haar en nagels, voor het nakijken en opvolgen van pigmentvlekken/moedervlekken en voor het verwijderen van storende of schadelijke huidletsels.

Dr. Mangodt is lid van beroepsverenigingen en besteedt veel aandacht aan permanente bijscholing.

MAAK ZELF ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. MANGODT (DERMATO) (MUIZEN)