Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Artsen

DERMATOLOGE
DR. KATLEEN HELLINCKX

Katleen Hellinckx

Dermatologie
Esthetische geneeskunde

Dr. Hellinckx heeft meer dan 15 jaar ervaring in de algemene dermatologie, en heeft een bijzondere interesse en expertise in de behandeling van psoriasis en eczeem. Ze is ook gespecialiseerd in licht-, LED- en photodynamische therapie (PDT), huidchirurgie en huidallergie.

In de praktijk Dermatologie Muizen behandelen dr. Hellinckx en collega dr. Mangodt alle huid-, haar- en aderziekten en bieden zij lichttherapie aan (UVA/UVB lichtcabine).

Dr. Hellinckx heeft een ruime expertise en ervaring op het vlak van esthetische geneeskunde (botuline toxine, fillers) en lasertherapie (huidverjonging en huidverbetering).

Vanaf 1 oktober 2023 opent dr. Hellinckx een nieuw medisch centrum Bona Derma te Bonheiden, Mechelsesteenweg 136.

In Bona Derma (www.bonaderma.be) zal U terecht kunnen voor niet-chirurgische esthetische behandelingen (botuline toxine, fillers) en lasertherapie (huidverjonging, huidverbetering).

Dr. Hellinckx zal haar activiteiten in BoMedics Boortmeerbeek stopzetten vanaf de opening van Bona Derma te Bonheiden.

Dr. Hellinckx is lid van beroepsverenigingen en besteedt veel aandacht aan permanente bijscholing zowel op vlak van algemene dermatologie als esthetische geneeskunde.

MAAK ZELF ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. HELLINCKX (TE MUIZEN)

DERMATOLOGE
DR. EVELYNE MANGODT

Evelyne Mangodt

Dermatologie
 

Dr. Evelyne Mangodt is dermatologe in Muizen (Mechelen) en Antwerpen.

In 2016 behaalde zij haar masterdiploma geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen met grote onderscheiding. Hierna vatte zij haar specialisatie tot dermatologe aan in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen onder leiding van prof. dr. Julien Lambert. Zij studeerde af als dermatologe in 2020.

Dr. Mangodt bekwaamde zich tijdens haar opleiding in de algemene dermatologie en dermato-chirurgie en begeleidde patiënten in het kader van een studie over hidradenitis suppurativa (huidontsteking).

U kan bij dr. Mangodt terecht voor allerhande problemen van de huid, haar en nagels, voor het nakijken en opvolgen van pigmentvlekken/moedervlekken en voor het verwijderen van storende of schadelijke huidletsels.

Dr. Mangodt is lid van beroepsverenigingen en besteedt veel aandacht aan permanente bijscholing.

MAAK ZELF ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. MANGODT (TE MUIZEN)

ESTHETISCH ARTS
DR. BRITT PIERAETS

Katleen Hellinckx

Esthetische geneeskunde

Dr. Britt Pieraets studeerde af in 2004 aan de Faculteit Geneeskunde van de Katholieke Universiteit Leuven.

In 2021 besloot ze een opleiding esthetische geneeskunde te volgen aan het gerenommeerde International College of Aesthetic Medicine in Parijs. Dankzij deze opleiding is ze opgeleid in alle moderne en geavanceerde technieken van de esthetische geneeskunde. Om haar expertise uit te bouwen volgde ze stage in Frankrijk bij één van haar docenten, Dr. Benjamin Ruwet.

Om te blijven groeien in haar vakgebied volgt Dr. Pieraets regelmatig opleidingen, workshops, en congressen bij in het binnen- en buitenland. Ze is aangesloten bij de Belgische Vereniging Esthetische geneeskunde (SBME-BVEG).

Vanaf 1 oktober 2023 openen dr. Pieraets en dr. Hellinckx een nieuw medisch centrum Bona Derma te Bonheiden, Mechelsesteenweg 136.

U kan bij Dr. Pieraets terecht, zowel in Dermatologie Muizen als in Bona Derma, voor een intakegesprek, en esthetische behandelingen (botuline toxine, fillers, skinboosters), behandelingen met de picolaser (pigmentletsels, detatouage en huidverjonging), CO2 laser, cryolipolyse, en huidverstrakking via HIFU.

MAAK ZELF ONLINE UW AFSPRAAK BIJ DR. PIERAETS (ESTHETIEK) (MUIZEN)