Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Nieuws

AANDACHT – Bereikbaarheid secretariaat

Het secretariaat van Dermatologie Muizen is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en vrijdag.

U kan ons ook steeds per mail bereiken via dokter@dermatologiemuizen.be.

Zeker als uw vraag of probleem DRINGEND is of indien u ONGERUST bent, raden wij u aan om een MAIL te sturen, bij voorkeur met foto.

Afspraken bij dr. Hellinckx en dr. Mangodt kunnen eveneens online gemaakt worden of geannuleerd worden via deze website.

 

Acu’zhen (mevr. Julie De Maeyer) – Acupunctuur & voetreflexologie

Mevrouw Julie De Maeyer is als therapeute actief bij Acu’zhen (www.acuzhen.be) en biedt nu ook acupunctuur en voetreflexologie aan in onze praktijk te Muizen, op dinsdagavond en donderdag (overdag en ’s avonds).

U kan hier online (via deze website) een afspraak maken.

Vaak zijn klachten complex of moeilijk met medicatie te behandelen, of soms wil je liever op een natuurlijke manier ondersteuning krijgen.

Acupunctuur kan je energiebanen terug in evenwicht brengen en blokkades opheffen. Het heeft effect op heel ons lichaam zowel fysiek, psychisch als emotioneel. Aangezien deze drie dimensies nauw verbonden zijn en invloed hebben op elkaar, kunnen vele problemen via een acupunctuurbehandeling verholpen worden.

 

Medisch Centrum BoMedics (Boortmeerbeek)

In 2021 hebben dr. Hellinckx en dr. Jennes een nieuw medisch centrum BoMedics geopend te Rijmenamsebaan 74/002, Boortmeerbeek.

In medisch centrum BoMedics, gelegen tussen Mechelen en Leuven, kan u terecht voor esthetische behandelingen (huidverjonging en huidverbetering), lasertherapie, plastische chirurgie en behandeling van spataders.

Voor meer info en online afspraken kan u terecht op de website www.bomedics.be

Voor alle duidelijkheid: de praktijk Dermatologie Muizen blijft gewoon open. U kan nog steeds terecht in Muizen voor consultaties dermatologie bij dr. Hellinckx én dr. Mangodt.

 

Maatregelen betreffende Covid 19 pandemie

De consultaties in onze praktijk Dermatologie Muizen gaan door met toepassing van de voorgeschreven veiligheidsmaatregelen.

Zo is het in zorginstellingen (dus ook in onze praktijk) nog steeds verplicht een MONDMASKER te dragen.

Bij een consultatie in de praktijk, vragen wij uw begrip en medewerking om de volgende REGELS te RESPECTEREN, voor uw en onze veiligheid en gezondheid:

 1. Indien u zich zelfs maar een beetje ZIEK VOELT, gelieve NIET TE KOMEN naar de consultatie en de afspraak te annuleren via mail (dokter@dermatologiemuizen.be) of via telefoon (015/70 00 31).
 2. Voor aanvang van de consultatie zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel aan de receptiebalie.
  Wij vragen U ook om de handen te ontsmetten na elk toiletgebruik.
 3. Draag een MONDMASKER om het risico op besmetting te beperken.
 4. De plaatsen in de wachtzaal zijn beperkt:
  • Kom NIET TE VROEG, maar wel OP TIJD
  • Kom ALLEEN of ten hoogste met 1 begeleidende persoon
  • Breng GEEN KINDEREN of SENIOREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn.
 5. De consultatie zal KORT EN BONDIG zijn, en beperkt worden tot het dringend probleem van het moment. Niet-dringende bijkomende problemen zullen verwezen worden naar een latere consultatie.
 6. We vragen u om enkel met BANCONTACT of PAYCONIQ (smartphone) te betalen.

Wij nemen de nodige hygiënische voorzorgsmaatregelen (mondmaskers, desinfectering van onderzoekstafel en betaalterminal, verluchting en desinfectering van kabinetten, etc.).

Wij vragen om uw begrip en roepen op om de maatregelen van de overheid strikt op te volgen.

 

Vacatures

Dr. Hellinckx (dermatologe), dr. Mangodt (dermatologe), dr. Jennes (vaatchirurge) en dr. Danau (plastisch chirurg) zijn op zoek naar gemotiveerde collega’s om samen te werken in de praktijk Dermatologie Muizen en BoMedics Boortmeerbeek.

Wij hebben vacatures voor volgende profielen (m/v):

 • Plastisch chirurg
 • Dermatoloog
 • Dermato-chirurg
 • Freelance verpleegkundigen & laserspecialisten
 • Huidtherapeuten
 • Artsen-specialisten met eigen raadpleging

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging, en wens je deel uit te maken van een team van enthousiaste medewerkers in een moderne, dubbele groepspraktijk?

Neem dan contact op met dr. Hellinckx via dokter@dermatologiemuizen.be

.