Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Nieuws

NIEUW - Bona Derma (Bonheiden) - Open vanaf oktober 2023

Bona Derma is de nieuwe medisch-esthetische praktijk van dr. Katleen Hellinckx en dr. Britt Pieraets (esthetisch arts).

In Bona Derma kan U terecht voor esthetische huidbehandelingen (botuline toxine, fillers, behandeling van rimpels, huidverbetering, pigment- en tatoeageverwijdering, spataders en vaatlaser, cryolipolyse, laserontharing, ...).

U kan een afspraak boeken online via www.bonaderma.be of via het secretariaat (dokter@bonaderma.be of 015 79 24 48).

NIEUW - Laserontharing (mevr. Isabelle Schelfaut) en Pedicure (mevr. Saskia Henry) in Bona Derma

Mevrouw Isabelle Schelfaut zal laserontharing aanbieden op maandagen.

Mevrouw Saskia Henry zal medische pedicure aanbieden op maandagen en vrijdagen.

U kan een afspraak boeken online via  www.bonaderma.be of via het secretariaat (dokter@bonaderma.be of 015 79 24 48).

NIEUW - Huidverzorging - Dermaceutic en Zeitschild

In Dermatologie Muizen en Bona Derma Bonheiden kan u advies inwinnen over een optimale huidverzorging met producten uit het Dermaceutic en Zeitschild gamma, en kan u deze producten ook aankopen.

Dermaceutic en Zeitschild zijn voorlopers in de ontwikkeling van cosmeceutica (samentrekking van de woorden cosmetica en farmaceutica). 

Deze producten zijn dermatologisch getest en bevatten effectieve combinaties van ingrediënten als hyaluronzuur, gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur voor gebruik in esthetische dermatologie.

Dermaceutic en Zeitschild producten worden uitsluitend verdeeld door gespecialiseerde artsen en medische centra.

Interesse? Dan kan U best een intake afspraak boeken bij dr. Hellinckx of dr. Pieraets te Bona Derma (www.bonaderma.be).  

Acu’zhen (mevr. Julie De Maeyer) – Acupunctuur & voetreflexologie

Mevrouw Julie De Maeyer is als therapeute actief bij Acu’zhen (www.acuzhen.be) en biedt nu ook acupunctuur en voetreflexologie aan in onze praktijk te Muizen, op dinsdagavond en donderdag (overdag en ’s avonds).

U kan hier online (via deze website) een afspraak maken.

Vaak zijn klachten complex of moeilijk met medicatie te behandelen, of soms wil je liever op een natuurlijke manier ondersteuning krijgen.

Acupunctuur kan je energiebanen terug in evenwicht brengen en blokkades opheffen. Het heeft effect op heel ons lichaam zowel fysiek, psychisch als emotioneel. Aangezien deze drie dimensies nauw verbonden zijn en invloed hebben op elkaar, kunnen vele problemen via een acupunctuurbehandeling verholpen worden.