Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Nieuws

 NIEUWS - Mevr. Forogh Seyed stopt haar activiteiten (pedicure) te Muizen, vanaf juli 2023
Vanaf juli 2023 zal mevr. Forogh Seyed haar activiteiten in onze praktijk te Dermatologie Muizen stopzetten, en zal zij zich toeleggen op haar eigen schoonheidsinstituut te Zaventem.
 
Patiënten die vervolgafspraken voor pedicure wensen, kunnen zich aanmelden bij het secretariaat van Dermatologie Muizen (dokter@dermatologiemuizen.be of 015/70 00 31) om een afspraak bij mevrouw Saskia Henry te boeken.
 
Wij bedanken Forogh voor de jarenlange samenwerking te Muizen.
NIEUW - Bona Derma (Bonheiden) - Open vanaf oktober 2023

Bona Derma is de nieuwe medische praktijk van dr. Katleen Hellinckx (dermatologe en esthetisch arts) en dr. Britt Pieraets (esthetisch arts).

Vanaf 1 oktober 2023 opent Bona Derma te Bonheiden, Mechelsesteenweg 136.

In Bona Derma zal U terecht kunnen voor niet-chirurgische esthetische huidbehandelingen (botuline toxine, fillers) en lasertherapie (huidverjonging, huidverbetering).

U kan online afspraken boeken en onze nieuwe site verkennen op www.bonaderma.be.

Dr. Hellinckx zal haar activiteiten te BoMedics Boortmeerbeek stopzetten vanaf de opening van Bona Derma.

NIEUW - Laserontharing (mevr. Schelfaut) en Pedicure (mevr. Henry) in Bona Derma

Vanaf oktober 2023 kan U ook terecht in Bona Derma voor laserontharing en medische pedicure.

Mevrouw Isabelle Schelfaut zal laserontharing aanbieden op maandagen.

Mevrouw Saskia Henry zal medische pedicure aanbieden op maandagen en vrijdagen.

 U kan online afspraken boeken en onze nieuwe site verkennen op www.bonaderma.be.

Voor het maken van een afspraak kan u ook contact opnemen met het secretariaat van Bona Derma (dokter@bonaderma.be of 015/79 24 48) of Dermatologie Muizen (dokter@dermatologiemuizen.be of 015/70 00 31).

NIEUW - Dermaceutic huidverzorging

In Dermatologie Muizen kan u advies inwinnen over een optimale huidverzorging met producten uit het Dermaceutic gamma, en kan u deze producten ook aankopen.

Dermaceutic is een voorloper in de ontwikkeling van cosmeceutica (samentrekking van de woorden cosmetica en farmaceutica). Met die benaming worden verzorgingsmiddelen aangeduid die tussen schoonheidsmiddel en geneesmiddel in liggen.

Dermaceutic producten bevatten effectieve combinaties van ingrediënten als hyaluronzuur, gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur voor gebruik in esthetische dermatologie.

Dermaceutic producten worden uitsluitend verdeeld door gespecialiseerde artsen en medische centra.

Interesse? Dan kan U best een intake afspraak boeken bij dr. Pieraets te Dermatologie Muizen (online via deze website).  

Acu’zhen (mevr. Julie De Maeyer) – Acupunctuur & voetreflexologie

Mevrouw Julie De Maeyer is als therapeute actief bij Acu’zhen (www.acuzhen.be) en biedt nu ook acupunctuur en voetreflexologie aan in onze praktijk te Muizen, op dinsdagavond en donderdag (overdag en ’s avonds).

U kan hier online (via deze website) een afspraak maken.

Vaak zijn klachten complex of moeilijk met medicatie te behandelen, of soms wil je liever op een natuurlijke manier ondersteuning krijgen.

Acupunctuur kan je energiebanen terug in evenwicht brengen en blokkades opheffen. Het heeft effect op heel ons lichaam zowel fysiek, psychisch als emotioneel. Aangezien deze drie dimensies nauw verbonden zijn en invloed hebben op elkaar, kunnen vele problemen via een acupunctuurbehandeling verholpen worden.