Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Nieuws

 NIEUW - Dr. Britt Pieraets (esthetisch arts)

Dr. Britt Pieraets en dr. Katleen Hellinckx bieden een zeer uitgebreid gamma aan esthetische behandelingen en lasertherapie aan.

Meer informatie vindt U op deze website onder Behandelingen.

U kan een intake afspraak boeken bij dr. Pieraets te Dermatologie Muizen (online via deze website).  

NIEUW - Dermaceutic huidverzorging

In Dermatologie Muizen kan u advies inwinnen over een optimale huidverzorging met producten uit het Dermaceutic gamma, en kan u deze producten ook aankopen.

Dermaceutic is een voorloper in de ontwikkeling van cosmeceutica (samentrekking van de woorden cosmetica en farmaceutica). Met die benaming worden verzorgingsmiddelen aangeduid die tussen schoonheidsmiddel en geneesmiddel in liggen.

Dermaceutic producten bevatten effectieve combinaties van ingrediënten als hyaluronzuur, gestabiliseerde vitamine C en glycolzuur voor gebruik in esthetische dermatologie.

Dermaceutic producten worden uitsluitend verdeeld door gespecialiseerde artsen en medische centra.

Interesse? Dan kan U best een intake afspraak boeken bij dr. Pieraets te Dermatologie Muizen (online via deze website).  

Acu’zhen (mevr. Julie De Maeyer) – Acupunctuur & voetreflexologie

Mevrouw Julie De Maeyer is als therapeute actief bij Acu’zhen (www.acuzhen.be) en biedt nu ook acupunctuur en voetreflexologie aan in onze praktijk te Muizen, op dinsdagavond en donderdag (overdag en ’s avonds).

U kan hier online (via deze website) een afspraak maken.

Vaak zijn klachten complex of moeilijk met medicatie te behandelen, of soms wil je liever op een natuurlijke manier ondersteuning krijgen.

Acupunctuur kan je energiebanen terug in evenwicht brengen en blokkades opheffen. Het heeft effect op heel ons lichaam zowel fysiek, psychisch als emotioneel. Aangezien deze drie dimensies nauw verbonden zijn en invloed hebben op elkaar, kunnen vele problemen via een acupunctuurbehandeling verholpen worden.