Kerkenbos 21 • Muizen (Mechelen)

Medisch-esthetische geneeskunde – Bona Derma

Dr. Katleen Hellinckx (dermatologe en esthetish arts) en dr. Britt Pieraets (esthetisch arts) bieden medisch-esthetische behandelingen aan in de praktijk Bona Derma te Mechelsesteenweg 136, Bonheiden (www.bonaderma.be).

Bona Derma beschikt over het volledige gamma aan huidlasertoestellen.

Hieronder vindt U een overzicht van de behandelingen.

U kan telkens doorklikken naar de site van Bona Derma, waar U meer uitgebreide informatie per behandeling kan vinden.

Vaatlaser - Roodheid & couperose, vlekjes en oppervlakkige spataders

De vaatlaser wordt gebruikt voor een snelle en efficiënte verwijdering van couperose, oppervlakkige spatadertjes, bruine vlekjes, ouderdomsvlekken, wratten, en andere goedaardige huidaanwasjes.

De vaatlaser biedt ook tal van medisch-esthetische toepassingen (huidverjonging en verbetering van de huidkwaliteit).

CO2 laser - Rimpels & huidveroudering

De laserstraal van de fractionele CO2 laser dringt door tot in de lederhuid (dermis) en stimuleert op die manier de aanmaak van nieuw collageen onder de bovenliggende opperhuid.

​De behandeling is uitermate geschikt voor de egalisering en verjonging van de huid (vervaging van rimpels en littekens, verkleinen van poriën, algemene huidverjonging).

Meer informatie vindt U in dit document: 13029-mixto-folder-nl.pdf

Huidlift (HIFU) - Ultherapy®

Ultherapy® maakt gebruikt van high intensity focused ultrasound energie (HIFU) om de huid op een natuurlijke wijze, zonder operatie, te liften en te verstrakken.

De meest behandelde zones zijn het gelaat, de onderkant van de kin, de hals en het decolleté.

Picolaser - Verwijderen van pigmentvlekken en tatoeages

De picolaser wordt gebruikt voor het verwijderen van pigmentvlekken, tatoeages en permanente make-up, en de behandeling van melasma. 

​De picolaser produceert ultrakorte lichtpulsen van een picoseconde, en is daarom de meest geavanceerde laser. Uitermate geschikt voor de behandeling van intense pigmentvlekken. 

Vetreductie – Cryolipolyse (CoolTech®)

Cryolipolyse is een veilige, niet-chirurgische behandeling gericht op figuurcorrectie door het selectief verwijderen van lokale vetophopingen.
 
Tijdens de behandeling worden de huidplooien van de te behandelen zone in twee vacuüm handstukken geplaatst en worden de vetcellen bevroren waardoor ze afsterven. Na de behandeling wordt de behandelde zone ingemasseerd om de afdrijving van de bevroren vetcellen te bevorderen.

​Met cryolipolyse worden veelal volgende plaatsen op het lichaam behandeld: buikzone, onderkin, dijen, flanken boven de heupen (“love handles”), achterwerk, mannelijke borsten.